Tabldot Yemek konusunda sizlere en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. İstanbul Yemek Firmaları arasında, 4.000 m² alandaki üretim tesisi ve 15.000 kişilik üretim kapasitesiyle öne çıkan Saray Yemek, Yerinde Üretim ve Taşıma Yemek hizmetleriyle Taabldot yemek menülerini sizlere sunuyor.
Butik Hizmet anlayışı gereği, müşterilerimizin ihtiyaçları, olanakları, istekleri doğrultusunda özel çalışmalar yapıyoruz. Müşterilerimizin yemekhanesini sıfırdan oluşturarak, dekorundan yemek takımlarına, benmariden bulaşık makinesine ve bu hizmetleri gerçekleştirecek tüm personele kadar ihtiyaçlarını karşılıyoruz.
Menülerimiz her müşteriye özel olarak aylık oluşturuluyor. Bu menüler; Gıda Mühendisi, Diyetisyen, Üretim Müdürü ve Aşçıbaşı tarafından mevsimine uygun olarak hazırlanan bir Master Menü üzerinden seçiliyor.
Her birimde konusunun uzmanı ustalar tarafından hazırlanan yemekler paslanmaz çelik gastronomlara konularak, ısı zinciri bozulmadan thermoboxlarda sevk edilmektedir.
Tabldot Yemek listesi, Tabldot Yemek Çeşitleri, Tabldot Yemek menüleri
Et, Tavuk ve Sebzeleri ayrı ayrı -18°C Soğuk Hava Dolaplarında saklıyoruz. Meyveler ve kısa süreli bekleyip işlenecek et-tavuk-sebzeleri +4°C ayrı ayrı Soğuk Hava Dolaplarında tutuyoruz.
Et ve Tavuğu ayrı bölümlerde işliyor, köfteleri ise son teknoloji Köfte Form Makinesinde hazırlıyoruz.
Sebzeleri, önce ayıklama havuzunda ön yıkamadan geçirip, sonra Sebze Yıkama Makinesinde temizliyoruz. Sebze Doğrama Makineleri ile istenen şekilde üretime hazırlıyoruz.