Tabldot Yemek konusunda sizlere en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz.
İstanbul Catering Firmaları arasında, 4.000 m² alandaki üretim tesisi ve 15.000 kişilik üretim kapasitesiyle öne çıkan Saray Yemek, Yerinde Üretim ve Taşıma Yemek hizmetleriyle Tabldot yemek menülerini sizlere sunuyor.
Saray Yemek'te her ay, Gıda Mühendisi, Diyetisyen, Üretim Müdürü ve Aşçıbaşı tarafından mevsimine uygun olarak bir Master Menü hazırlanır.
Tabldot Yemek Listesi, her müşteriye özel olarak aylık Master Menü üzerinden özenle seçilerek oluşturulur.
Aylık Yemek menüleri oluşturulurken, Tabldot Yemek Çeşitleri özenle seçiliyor. Yemeklerimizde salçayı ve yağı az kullanıyor, kızartmalardan kaçınarak Sağlıklı Yemekler üretiyoruz. Bu yemekler mevsime göre, Gıda Mühendisimiz ve Diyetisyenimiz kontrolünde titizlikle seçiliyor. Ve müşterilere bir aylık komple menü olarak sunuluyor.
Tabldot Yemek deyimi, Fransızca “misafir sofrası” anlamına gelen Table d’hote ifadesinden Türkçe'ye geçmiştir. Yemek firmaları ve restoranlarda bu deyim kullanılır. Genel olarak, tabldot yemek listesi denilen çeşitli yemekleri kapsayan, müşterilere sabit bir ücret karşılığında sunulan menülerdir. Tabldot menüler, "sabit ücret" anlamına gelen Fransızca kökenli prix fixe ismiyle de anılır. Tabldot Yemek menüsünün karşıtı olan, restoranlarda sıkça kullanılan seçmeli menü ise Alakart (A la Carte) olarak adlandırılır.
Aylık menülerimizi oluşturuken, çorbadan ana yemeğe, salatadan tatlıya kadar, her gün birbirini tamamlayacak tarifleri bir araya getiriyoruz. Aylık olarak sağlıklı beslenme kurallarını da göz önüne alarak, öğünlerimizde et-tavuk-sebze-bakliyat-hamurişi-tatlı dengesini koruyarak, müşteri memnuniyetini sağlıyoruz.